Bộ Đề Thi Tiếng Anh Lớp 11 (Có Lời Giải)

Xem toàn bộ tài liệu Lớp 11: tại đây

Phòng Giáo dục và Đào tạo …..

Đề kiểm tra 15 phút Học kì 1

Môn: Tiếng Anh lớp 11

Thời gian làm bài: 15 phút

(Đề 1)

Choose the word which has the underlined part pronounced differently from the rest.

1. A. cheese       B. children       C. chemical       D. teacher

2. A. game       B. bridge       C. against       D. garage

3. A. iron       B. celebrate       C. parent       D. restaurant

4. A. happy       B. husband       C. hobby       D. honest

5. A. who       B. where       C. when       D. why

Choose the best answer to complete these sentences

6. They all denied ______ her.

A. to see       B. of seeing       C. having ever seen       D. ever having seen

7. Up to two thirds of 14 to 16 year olds admit ______ drink illegally.

A. to buying       B. for buying       C. having bought       D. buying

8. In addition to ______, I do the washing up.

A. I prepare dinner       B. I am preparing dinner

C. prepare dinner       D. preparing dinner

9. Tom was accused ______ some top secret document.

A. to steal       B. of having stolen       C. for stealing       D. to have stolen

10. But after ______ it over, I decided to laugh at myself and just join anyway.

A. having thought       B. I have thought       C. I have thought       D. to have thought

11. Mary said “I regret ______ him earlier in my life.”

A. to meet       B. not having met       C. to have met       D. at meeting

12. He never admits ______ wrong.

A. to being       B. of being       C. to be       D. to have been

13. ______ from the horseback, he was taken to hospital and had an operation.

A. When falling       B. As he was fallen

C. After having fallen       D. To fall

14. She must ______ for me after realizing I’d gone missing.

A. having looked       B. to have look       C. look       D. have looked

15. We are talking ______ Canada for our vacation next month.

A. about having gone       B. going       C. about going       D. to go

Đáp án

1C 2B 3A 4D 5A
6C 7A 8D 9B 10A
11B 12A 13C 14D 15B

Phòng Giáo dục và Đào tạo …..

Đề kiểm tra 15 phút Học kì 1

Môn: Tiếng Anh lớp 11

Thời gian làm bài: 15 phút

(Đề 2)

Choose the word which is stressed differently from the rest

1. A. sneaky       B. floppy       C. icing       D. embrace

2. A. loyalty       B. constancy       C. acquaintance       D. confidence

3. A. gossip       B. interest       C. between       D. friendship

4. A. unselfis       B. sympathy       C. quality       D. principle

5. A. mutual       B. advantage       C. possible       D. generous

Choose the best answer

1. She found it difficult to get ______ with new friends.

A. acquaint       B. acquainted       C. acquaintance       D. acquaints

2. My friend often shows her ______ whenever I have troubles.

A. sympathy       B. sympathize       C. sympathetic       D. sympathetically

3. He does not know much about the project but he is very ______.

A. enthusiastic       B. enthusiast       C. enthusiasm       D. enthusiastically

4. Daisy is so ______. She only cares about herself, not about other people.

A. helpful       B. selfish       C. loyal       D. talkative

5. She is not determined and often changes her ideas. What a/an ______ girl she is!

A. uncertain       B. mutual       C. suspicious       D. changeable

6. The novelist often took the telephone off the hook and locken the front door because he does not want ______.

A. to be disturbed       B. disturbed

C. being disturbed       D. to be disturbing

7. The little boy hopes ______ to Disneylend Park on his birthday.

A. to take       B. to be taking       C. to be taken       D. taking

8. John suggested ______ to the new brach in Vietnam.

A. being appointed       B. to be appointed       C. to appoint       D. appointing

9. Women deserve ______ equally to men.

A. paying       B. to pay       C. paid       D. to be paid

10. I remember ______ my book on the table, but now it is nowhere ______.

A. to put / to see       B. to put / seen

C. putting / seeing       D. putting / to be seen

Đáp án

1C 2B 3A 4D 5A
6B 7A 8A 9B 10A
11A 12C 13A 14D 15D

Phòng Giáo dục và Đào tạo …..

Đề kiểm tra 15 phút Học kì 1

Môn: Tiếng Anh lớp 11

Thời gian làm bài: 15 phút

(Đề 3)

Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the other words.

1) A. hand       B. bank       C. sand       D. band

2) A. money       B. month       C. monkey       D. monitor

3) A. change       B. hungry       C. stronger        D. single

Choose the word that has stress pattern different from that of the other words.

4) A. experience       B. embarrass       C. floppy       D. embrace

5) A. idol       B. video       C. birthday       D. imagine

6) A. cotton       B. happen       C. extreme       D. quickly

Choose the best answer to complete each sentence.

7) A person or thing that is loved and admired very much is the …………..

A. ideal       B. idea       C. idol       D. fan

8) A short part of a film or movie that is shown separately is called a ……

A. picture       B. clip       C. news       D. cartoon

9) She ………………… shyly at him and then lowered her eyes.

A. looked       B. stared       C. glanced       D. sighted

10) This …………………… girl was disliked by the rest of the class.

A. helpful       B. sneaky       C. unselfish       D. generous

11) He pulled a(n) ……………………. of 10 pounds notes out of his pocket.

A. sum       B. amount       C. piece       D. wad

12) I’ve never fallen in such a(n) ………………………. situation before.

A. embarrassed       B. embarrassing       C. confused       D. confusing

13) The children were ……………………. about opening their presents.

A. interested       B. fond       C. keen       D. excited

14) I know from ………………………. that he’ll arrive late.

A. knowledge       B. experience       C. understanding       D. reality

15) Andrew ……………….. the test before so he…………………. it very easy.

A. did/ had found       B. had done/ found

C. was doing/ found       D. did/ was founding

Đáp án

1B 2D 3C 4C 5D
6C 7C 8B 9C 10B
11D 12B 13D 14B 15B

Phòng Giáo dục và Đào tạo …..

Đề kiểm tra 15 phút Học kì 1

Môn: Tiếng Anh lớp 11

Thời gian làm bài: 15 phút

(Đề 4)

Choose the underlined part among A, B, C or D that needs correcting.

1. While I did my homework, I had a good idea.

      A       B       C       D

2. Don’t make so much fusses over the children.

      A       B       C       D

3. John’s friends had celebrated a farewell party for him last Sunday

       A       B       C       D

4. After she bought herself a new motorbike, she sold her bicycle.

       A       B C       D

5. She did not know where most of the people in the room are from.

       A       B       C        D

Read the passage and choose the best answer for each blank.

MARIA’S HOMECOMING

When the bus … (36) … in a small square, Maria was reading her magazine and didn’t realize that she had arrived at her destination. “This is Santa Teresa,” Martin said. “You’ve arrived home!” I suppose your cousin will be … (37) … for us. Come on. I’ll carry the bags.” Maria thought, “All those years when I … (38) … in New York, I used to dream if this moment. And now it’s real, I can’t believe it! Here I am, I’m really standing in the square.” Santa Teresa was Maria’s birthplace, but she often left the town at the age of six. She had some … (39) … of the town, and some photos, but did she belong here still? She didn’t know. Nobody was waiting in the square. Perhaps her cousin Pablo hadn’t received Maria’s letter. “What are we going to do now?” asked Martin. “There isn’t … (40) … a hotel here!”

6. A. reached       B. got       C. stooped       D. came

7. A. expecting       B. waiting       C. welcoming       D. receiving

8. A. was living       B. have lived       C. live       D. am living

9. A. recall       B. memories       C. thinking       D. remembering

10. A. even       B. hardly       C. too       D. very

Arrange these words or groups of words in the correct order.

1. to/ play/ five/ He/ piano/ started/ the/ years/ ago

=>………………………………………………………………………………………………………..

2. he/ was/ not/ hungry/ all/ had/ day/ Tim/ because/ eaten

=>………………………………………………………………………………………………………..

3. letter/ the/ ,/ opening/ the/ was/ telephone/ I/ rang/ While

=>………………………………………………………………………………………………………..

4. the/ during/ quite/ Britain/ much/ winter/ It/ snows/ in

=>………………………………………………………………………………………………………..

5. seen/ were/ the/ ever/ They/ poorest/ people/ I/ had/

=>…………………………………………………………………………………………………………

Đáp án

1A 2B 3B 4A 5D

6. stopped

7. waiting

8. was living

9. memories

10. even

11. He started to play the piano five years ago.

12. Tim was hungry because he had not eaten anything all day.

13. While I was opening the letter, the bell rang.

14. It snows quite much in Britain during the winter.

15. They are the poorest people I had ever seen.

Phòng Giáo dục và Đào tạo …..

Đề kiểm tra 15 phút Học kì 1

Môn: Tiếng Anh lớp 11

Thời gian làm bài: 15 phút

(Đề 5)

Choose the underlined part among A, B, C or D that needs correcting.

1. I couldn’t make my car to start this morning.

      A       B       C       D

2. There are a lot of work to do here.

       A        B        C        D

3. I’m sure he is incapable in running a mile in four minutes.

      A        B        C        D

4. Good friendship should be basing on mutual understanding.

      A        B        C        D

5. I’m delighted hearing that you have made much progress in your study.

      A        B        C        D

Read the passage and choose one correct answer for each question.

MANDI’S MAKING FRIENDS

My name’s Mandi. Three months ago, I went to disco where I met a boy called Tom. I guessed he was older than me, but I liked him and thought it didn’t matter. We danced a couple of times, then we chatted. He said he was 18, then asked how old I was. I told him I was 16. I thought that if I told him my real age, he wouldn’t want to know me, as I’m only 13.

After the dicso we arranged to meet the following weekend. The next Saturday we went for a burger and had a real laugh. Afterwards he walked me to my street and kissed me goodnight. Things went really well. We see each other a couple of times a week, but I’ve had to lie to my parents about where I’m going and who with. I’ve always got on with them, but I know if they found out how Tom was they’d stop me seeing him.

Now I really don’t know what to do. I can’t go on lying to my parents every time I go out, and Ton keeps asking he can’t come around to my house. I’m really worried and I need some advice.

6. Why has Mandi written this?

A. to describe her boyfriend

B. to prove how clever she is

C. to explain a problem

D. to defend her actions

7. Who is she writing to?

A. her boyfriend

B. her parents

C. a teenage magazine

D. a school friend

8. Why is Mandi worried?

A. She’s been telling lies.

B. Tom has been behaving strangely.

C. She’s not allowed to go to disco.

D. Her parents are angry with her.

9. Why can’t Tom come to Mandi’s house?

A. She doesn’t want her parents to meet him.

B. Her parents don’t like him.

C. He’s nervous of meeting her parents.

D. She doesn’t want him to see where she lives.

10. Which of these answers did Mandi receive?

A. Tell me what you really feel.

B. You must start by being honest with everyone.

C. Everyone’s unfair to you.

D. Don’t worry. I’m sure Tom will change his mind.

Arrange these words or groups of words in the correct order.

11. tell/ have/ news/ We/ to/ not/ got/ any/ you

=>………………………………………………………………………………………………………..

12. to/ 8.00/ for/ It’s/ be/ before/ impossible/ me/ there

=>………………………………………………………………………………………………………..

13. man/ through/ window/ 5/ I/ minutes/ jump/ the/ saw a/ ago

=>………………………………………………………………………………………………………..

14. me/ to/ with/ in/ They/ Florida/ invited/ stay/ them

=>………………………………………………………………………………………………………..

15. hair/ friend/ My/ has/ face/ and/ black/ an/ oval

=>…………………………………………………………………………………………………………

Đáp án

1C 2A 3B 4B 5B
6C 7C 8A 9A 10B

11. We have not any news to tell you.

12. It’s impossible for me to be there before 8.00.

13. I saw a man jump through the window 5 minutes ago.

14. They invited me to stay with them in Florida.

15. My friend has an oval face and black hair (black hair and an oval face).

 

Bài giải này có hữu ích với bạn không?

Bấm vào một ngôi sao để đánh giá!

Đánh giá trung bình 5 / 5. Số lượt đánh giá: 1087

Chưa có ai đánh giá! Hãy là người đầu tiên đánh giá bài này.

Tài liệu trên trang là MIỄN PHÍ, các bạn vui lòng KHÔNG trả phí dưới BẤT KỲ hình thức nào!

Print Friendly, PDF & Email