Bộ Đề Thi Tiếng Anh Lớp 12 Thí Điểm (Có Lời Giải)

Xem toàn bộ tài liệu Lớp 12: tại đây

Phòng Giáo dục và Đào tạo …..

Đề kiểm tra 15 phút học kì 2

Môn: Tiếng Anh 12

Thời gian làm bài: 15 phút

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word that differs from the other three in theposidon ofprim mystress in each of the following questions.

Question 1.

A. collect

B. attack

C. rubbish

D. prefer

Question 2.

A. biology

B. ignorance

C. national

D. educate

Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the word that CLOSEST in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions.

Question 3. Around 150 B.C. the Greek astronomer Hipparchus developed a system to classify stars according to brightness

A. record

B. shine

C. categorize

D. diversify

Question 4. The augmentation in the population has created a fuel shortage.

A. increase

B. necesity

C. demand

D. decrease

Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the following questions.

Question 5. Although some societies are ____ undeveloped, their languages from linguist’s point of view are very complex.

A. technology

B. technologically

C. technological

D. technologist

Question 6. The plane ____ down 20 minutes later than scheduled because of the bad weather.

A. put

B. flew

C. landed

D. touched

Question 7. British and Australian people share the same language, but in other aspects they are as different as ____.

A. cats and dogs

B. chalk and cheese

C. salt and pepper

D. here and there

Question 8. There is ____ in my bedroom.

A. a square old wooden table

B. an old wooden square table

C. an old square wooden table

D. a wooden old square table

Question 9. The man got out of the car, _____ round to the back and opened the boot.

A. walking

B. walked

C. walls

D. walk

Question 10. It is imperative ____ what to do when there is a fire.

A. he must know about

B. that everyone know

C. we knew

D. that he knew

Question 11. At this time of the year the number of students in the university tends to ____.

A. dwindle

B. deteriorate

C. reduce

D. lessen

Question 12. The prisoner is thought _______ by climbing over the wall.

A. to escape

B. has been escaped

C. to have escape

D. has escaped

Question 13. Buckingham Palace is a major tourist ____ in London.

A. attract

B. attraction

C. attractive

D. attractiveness

Question 14. John asked me ____ that film the night before.

A. that I saw

B. had I seen

C. if I had seen

D. if had I seen

Question 15. It gets ____ to understand what the professor has explained.

A. the more difficult

B. difficult more and more

C. more difficult than

D. more and more difficult

Đáp án

1C 2A 3C 4A 5B
6A 7A 8C 9B 10B
11A 12A 13D 14C 15D

Phòng Giáo dục và Đào tạo …..

Đề thi Giữa học kì 2

Môn: Tiếng Anh 12

Thời gian làm bài: 15 phút

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions.

Question 1:

A. needed

B. stopped

C. provided

D. naked

Question 2:

A. pleasure

B. television

C. preserve

D. decision

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word that differs from the other three in the position of primary stress in each of the following questions.

Question 3:

A. attract

B. connect

C. demand

D. marry

Question 4:

A. observation

B. intelligence

C. development

D. activity

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the underlined part that needs correction in each of the following questions.

Question 5: A new school with more than (A) 50 classrooms have (B) just been built (C) in our local (D) area.

Question 6: The doctor advised him (A) to avoid eating (B) fatty foods, having (C) more fresh vegetables and drink much(D)water.

Question 7: The student must have (A) her assessment form fill in (B) by the examiner during (C) the oral exam (D).

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the following questions.

Question 8: No matter how angry he was, he would never ______ to violence.

A. refuse

B. resist

C. resolve

D. resort

Question 9: . It was no accident that he broke my glasses. He did it _______ purpose.

A. with

B. on

C. by

D. about

Question 10: They live on a busy road. ______ a lot of noise from traffic.

A. It must be

B. There must be

C. There must have

D. It must have been

Question 11: She passed the National High School Graduation Exam with ____ colours.

A. red

B. true

C. bright

D. flying

Question 12: He is a very intelligent boy; ______, he sometimes gets bad marks.

A. otherwise

B. so

C. however

D. thus

Question 13: I _____ with my aunt when I am on holiday in Ho Chi Minh City next month.

A. will be staying

B. will have stayed

C. will have been staying

D. stay

Question 14: I can’t find my dictionary at the moment. I hope it will ______ up soon.

A. clear

B. look.

C. come.

D. turn.

Question 15: She started the course two months ago but dropped _____ after only a month

A. out

B. back.

C. off

D. in

Question 16: ______ that Columbus discovered America.

A. In 1492

B. That was in 1492

C. There was in 1492

D. It was in 1492

Question 17: The use of vitamin ______ and herbs has become increasingly popular among Americans.

A. ingredients.

B. materials.

C. components

D. supplements.

Question 18: Due to ever more spreading poaching, there ______ a dramatic decline in the number of elephants recently.

A. is

B. had been

C. was

D. has been

Question 19: ______ make a good impression on her.

A. Only by doing so can I.

B. Only so doing can I.

C. Only by doing so I can.

D. Only by so doing I can.

Question 20: Lora: “Do you mind if I turn on the fan?” – Maria: “______.”

A. Never mind.

B. Not at all

C. Not for me

D. Not enough.

Question 21: Tom: “Can I have another cup of tea?” – Christy: “_____.”

A. Allow yourself

B. Do it yourself

C. Help yourself

D. Be yourself

Mark the letter A, B, C or D to indicate the word SIMILAR in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions.

Question 22: I’m becoming increasingly absent-minded. Last week, I locked myself out of my house twice.

A. being considerate of things

B. remembering to do right things

C. forgetful of one’s past

D. often forgetting things

Question 23: Sports and festivals form an integral part of every human society.

A. Informative

B. delighted

C. exciting

D. essential

Mark the letter A, B, C or D to indicate the word(s) OPPOSITE in meaning to the underlined word in each of the following questions.

Question 24: Although it’s a long day for us, we feel we are contented with what we do.

A. interested

B. dissatisfied

C. excited

D. shocked

Question 25: I can’t stand people who treat animals cruelly.

A. gently

B. cleverly

C. reasonably

D. brutally

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the sentence that is closest in meaning to each of the following questions.

Question 26: John said, “You’d better not lend them any money, Daisy.”

A. John asked Daisy if she had lent them any money.

B. John commanded Daisy not to lend them any money.

C. John advised Daisy not to lend them any money.

D. John ordered Daisy not to lend them any money.

Question 27: “Get out of my car or I’ll call the police!” Jane shouted to the strange man.

A. Jane politely told the man she would call the police if he didn’t leave her car.

B. Jane plainly said that she would call the police.

C. Jane threatened to call the police if the man didn’t leave her car.

D. Jane informed the strange man that she would call the police.

Question 28: It was only when I left home that I realized how much my family meant to me.

A. As soon as I left home, I found out what a family could do without.

B. I left home and didn’t realize how meaningful my family was.

C. Not until I left home did I realize how much my family meant to me.

D. Before I left home, I realized how much my family meant to me.

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the sentence that best combines each pair of sentences in the following questions.

Question 29: She tried very hard to pass the driving test. She could hardly pass it.

A. Although she didn‘t try hard to pass the driving test, she could pass it.

B. Despite being able to pass the driving test, she didn‘t pass it.

C. No matter how hard she tried, she could hardly pass the driving test.

D. She tried very hard, so she passed the driving test satisfactorily.

Question 30: They’re my two sisters. They aren’t teachers like me.

A. They’re my two sisters, both of those are teachers like me.

B. They’re my two sisters, neither of whom are teachers like me.

C. Like me, neither of my two sisters aren’t teachers.

D. They’re my two sisters who neither are teachers like me.

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct word or phrase that best fits each of the numbered blanks.

You may have heard that tomatoes and processed tomato product like tomato sauce and canned tomatoes protect (31)______ some types of cancer. The cancer-preventing properties of tomato products have been (32)______ to lycopene. It is a bright red pigment found in tomatoes and other red fruits and is the cause of their red color. Unlike other fruits and vegetables, where nutritional content such as vitamin C is diminished upon cooking, processing of tomatoes increases the concentration of lycopene. Lycopene in tomato paste is four times (33)______ in fresh tomatoes. This is because lycopene is insoluble in water and is tightly bound to vegetable fiber. Thus, (34)______ tomato products such as pasteurized tomato juice, so up, sauce, and ketchup contain the highest concentrations of lycopene. Cooking and crushing tomatoes as in the canning process and serving in oil-rich dishes such as spaghetti sauce or pizza (35)______ increase assimilation from the digestive tract into the bloodstream. Lycopene is a fat-soluble substance, so the oil is said to help absorption to a great extent.

Question 31:

A. out

B. off

C. against

D. away

Question 32:

A. pressed

B. responsible

C. attributed

D. original

Question 33:

A. much moreB

B. as much as

C. as many as

D. further than

Question 34:

A. fresh

B. processed

C. contained

D. raw

Question 35:

A. largely

B. chiefly

C. mainly

D. greatly

Đáp án

1B 2C 3D 4A 5B
6C 7B 8D 9B 10B
11D 12C 13A 14D 15A
16D 17D 18D 19A 20B
21C 22D 23D 24B 25A
26C 27C 28C 29C 30B
31C 32C 33B 34B 35D

Phòng Giáo dục và Đào tạo …..

Đề thi Học kì 2

Môn: Tiếng Anh 12

Thời gian làm bài: 60 phút

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions.

Question 1:

A. educate

B. eliminate

C. certificate

D. dedicate

Question 2:

A. initiate

B. substantial

C. attention

D. particular

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word that differs from the other three in the position of primary stress in each of the following questions.

Question 3:

A. represented

B. biography

C. indirectly

D. entertainment

Question 4:

A. obligatory

B. geographical

C. international

D. undergraduate

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the underlined part that needs correction in each of the following questions.

Question 5: Food prices have raised so rapidly in the past few months that some families have been forced to alter their eating habits.

A. have raised

B. rapidly

C. that

D. their eating habits

Question 6: Having finished his term paper before the deadline, it was delivered to the professor before the class.

A. Having finished

B. before the

C. it was delivered

D. professor before

Question 7: Since vitamins are contained in a wide variety of foods, people seldom lack of most of them.

A. are

B. in a

C. variety of

D. lack of

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the following questions.

Question 8: We should participate in the movements ______ the natural environment.

A. organizing to conserve

B. organized to conserve

C. organized conserving

D. which organize to conserve

Question 9: ______ number of boys were swimming in the lake, but I didn’t know ______ exact number of them.

A. A/the

B. The/an

C. The/the

D. A/an

Question 10: John forgot ______ his ticket so he was not allowed ______ the club.

A. brought/enter

B. bring/entering

C. bringing/to enter

D. to bring/to enter

Question 11: Snow and rain ______ of nature.

A. are phenomena

B. is phenomena

C. is phenomenon

D. are phenomenon

Question 12: Her outgoing character contrasts ______ with that of her sister.

A. thoroughly

B. fully

C. sharply

D. coolly

Question 13: It turned out that we ______ rushed to the airport as the plane was delayed by several hours.

A. hadn’t

B. should have

C. mustn’t

D. needn’t have

Question 14: When I was a child, I loved to splash through the ______ after rain.

A. pools

B. puddles

C. ponds

D. rivers

Question 15: Learning Spanish isn’t so difficult once you ______.

A. get away with it

B. get off it

C. get down to it

D. get on it

Question 16: Staying in a hotel costs ______ renting a room in a dormitory for a week.

A. twice as much as

B. as much as twice

C. twice more than

D. twice as

Question 17: Please don’t ______ a word of this to anyone else, it’s highly confidential.

A. speak

B. pass

C. mutter

D. breathe

Question 18: In spite of his abilities, Peter has been ______ overlooked for promotion.

A. repeat

B. repeatedly

C. repetitiveness

D. repetitive

Question 19: I wish you ______ me a new one instead of having it ______ as you did.

A. had given/repaired

B. gave/to repair

C. would give/to repair

D. had given/to be repaired

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the most suitable response to complete each of the following exchanges.

Question 20: Jim invited Helen to visit his gardens:

      – Helen: “I love your gardens. The plants are well taken care of!”

      – Jim : “Thanks. Yes, I suppose I’ve always ____.”

A. had green fingers

B. let nature take its course

C. made it down on my luck

D. drawn the short straw

Question 21: Mrs. Skate’s in a fashion store. Choose the most suitable response to fill in the blank in the following exchange:

      – Mrs. Skate: “How can this dress can be so expensive?” – The shop assistant: “_____.”

A. Yes, it’s the most expensive

B. You’re paying for the brand

C. What an expensive dress

D. That’s a good idea

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word(s) CLOSEST in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions.

Question 22: Adding a garage will enhance the value of the house.

A. stabilize

B. alter

C. increase

D. diminish

Question 23: You never really know where you are with her as she just blows hot and cold.

A. keeps going

B. keeps taking things

C. keeps changing her mood

D. keeps testing

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word(s) OPPOSITE in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions.

Question 24: Are you looking for a temporary or a permanent job?

A. fierce

B. stable

C. fleeting

D. loose

Question 25: Constant correction of speaking ‘errors’ by a teacher is often counter-productive, as student may become afraid to speak at all.

A. desolate

B. fruitless

C. barren

D. effective

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the sentence that is closest in meaning to each of the following questions.

Question 26: Jack has won a jackpot prize. 10% of it was donated to flooded areas.

A. Jack has won a jackpot prize, 10% which half was donated to flooded areas.

B. Jack has won a jackpot prize, 10% of which was donated to flooded areas.

C. Jack has won a jackpot prize, 10% of that was donated to flooded areas.

D. Jack has won a jackpot prize, which was donated to flooded areas.

Question 27: Had she read the reference books, she would have been able to finish the test.

A. If she had read the reference books, she could finish the test.

B. Because she read the reference books, she was able to finish the test.

C. Although she didn’t read the reference books, she was able to finish the test.

D. Not having read the reference books, she couldn’t finish the test.

Question 28: My advice is that you get straight to the point in the next report.

A. If I were you, I would go straight to the bush in the next report.

B. If I were you, I would have the next report got started.

C. If I were you, I would not beat around the bush in the next report.

D. If I were you, I would not point out the next report.

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the sentence that best combines each pair of sentences in the following questions.

Question 29: I whispered as I didn’t want anybody to hear our conversation.

A. Since nobody wanted to hear our conversation, I whispered.

B. So as not to hear our conversation, I whispered.

C. Because I whispered, anybody heard our conversation.

D. I lowered my voice in order that our conversation couldn’t be heard.

Question 30: Tim graduated with a good degree. He joined the ranks of the unemployed.

A. Tim joined the ranks of the unemployed because he graduated with a good degree.

B. If Tim graduated with a good degree, he would join the ranks of the unemployed.

C. Though Tim graduated with a good degree, he joined the ranks of the unemployed.

D. That Tim graduated with a good degree helped him join the ranks of the unemployed.

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct word or phrase that best fits each of the numbered blanks from 31 to 35.

The Prime Minister’s comments yesterday on education spending miss the point, as the secondary education system also needs a major overhaul. Firstly, the system only views the weakest learners as having special needs. The brightest and most conscientious students are not encouraged to develop to their full (31)_____. Secondly, there’s too much testing and not enough learning. My fifteen-year-old daughter, for example, has just spent the last month or so (32)_____ for exams. These aren’t even real, important exams, as her GCSEs will be next year. They’re just mock exams. Is the work she’s been doing really going to make her more knowledgeable about her subjects, or will she forget it all tomorrow? I suspect the (33)_____. Thirdly, the standard (34)_____ doesn’t give students any tuition in developing practical work-related, living and social skills, or in skills necessary for higher education. How many students entering university have the first idea what the difference is between plagiarising someone else’s work and (35)_____ good use of someone else’s ideas? Shouldn’t they have been taught this at school? How many of them are really able to go about self-study skill that’s essential at university because there are no teachers to tell you what to do – in an efficient way? Indeed, hoe many students graduate from university totally unable to spell even simple English words correctly? The system is letting our children down.

Question 31:

A. plan

B. fame

C. potential

D. achievement

Question 32:

A. reading

B. lecturing

C. cheating

D. cramming

Question 33:

A. latter

B. frontier

C. later

D. latest

Question 34:

A. timetable

B. curriculum

C. lecture

D. seminar

Question 35:

A. having

B. taking

C. making

D. creating

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions from 36 to 42.

Lead poisoning in children is a major health concern. Both low and high doses of paint can have serious effects. Children exposed to high doses of lead often suffer permanent nerve damage, mental retardation, blindness, and even death. Low doses of lead can lead to mild mental retardation, short attention spans, distractibility, poor academic performance, and behavioral problems.

This is not a new concern. As early as 1904, lead poisoning in children was linked to lead-based paint. Microscopic lead particles from paint are absorbed into the bloodstream when children ingest flakes of chipped paint,plaster,or paint dust from sanding. Lead can also enter the body through household dust, nailbiting, thumb sucking, or chewing on toys and other objects painted with lead-based paint. Although American paint companies today must comply with strict regulations regarding the amount of lead used in their paint, this source of lead poisoning is still the most common and most dangerous. Children living in older, dilapidated houses are particularly at risk.

Question 36: What is the main topic of the passage?

A. problems with household paint

B. major health concern for children

C. lead poisoning in children

D. lead paint in order homes

Question 37: The phrase “exposed to” in line 2 could best be replaced by which of the following?

A. in contact with

B. familiar with

C. displaying

D. conducting

Question 38: Which of the following does the passage infer?

A. Paint companies can no longer use lead in their paint.

B. Paint companies must limit the amount of lead used in their paint.

C. Paint companies aren’t required to limit the amount of lead used in their paint.

D. Paint companies have always followed restrictions regarding the amount of lead used in their paint.

Question 39: The word “ingest” could best be replaced by which of the following?

A. inhale

B. invest

C. inject

D. eat

Question 40: The word “dilapidated” is closest in meaning to which of the following?

A. unpainted

B. decorated

C. broken down

D. poorly painted

Question 41: According to the passage, what is the most common source of lead poisoning in children?

A. household dust

B. lead-based paint

C. painted toys

D. dilapidated houses

Question 42: What does the author imply in the final sentence of the passage?

A. Old homes were painted with lead – based paint.

B. Lead-based paint chips off more easily than newer paints.

C. Poor people did not comply with the regulations

D. Old homes need to be rebuilt in order to be safe for children.

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions from 43 to 50.

1. In China the growing difference between the genders is giving signals of alarm to Government authorities. According to the latest census figures, 119 boys are born for every 100 girls. This striking difference is expected to shoot up by the year 2020 with almost 40 million unsettled bachelors. This distribution of the social ecology would create havoc in the future. The social leaders are trying to pressurize the masses into producing more females. The Government has embarked on policies extending innumerable incentives to the families bearing girls. Monetary support, free education, guaranteed employment is being gifted to parents who gift the country with a girl child. The Government is trying to persuade people to suppress their personal preferences and regulate their community behavior according to the new blueprint to stimulate the girl ratio. [A■] Sometimes the Government tries to woo them and sometimes it uses stem policies to force them into it

2. Consequent to the population explosion, the Government introduced, in the 80’s, one child policy in China. Any additional pregnancy had to be terminated. This was aimed to put a check on the teeming millions. The policy had no relation to extermination of girl child in the womb. But the policymakers had no idea about its long term impact. People, with a patriarchic mindset, came up with their preference for a single male child. The idea of a happy family became ‘parents with a single male child’.

3. The Chinese culture has always promoted sons over daughters because the society has been dominated by males. In villages, where hard work is needed to sustain the agriculture, a boy is always preferable due to his superior physical strength compared to that of a girl. [B■] In such circumstances, looking forward to a male baby seems justified. If people have to limit their families, it is obvious they would prefer a boy over a girl child. This problem has been accentuated by the use of ultrasound scanning which helps determine the sex of the fetus. This technology has played a crucial role in creating gender imbalance.

4. Sociologists consider this imbalance as the aftermath of Government’s poorly thought and short-sighted policy. The Government’s intentions notwithstanding, China came to develop a markedly lopsided sex ratio. Nobel Laureate Hayek feels that when Government tries to dominate the social system by making people forcibly inculcate a certain habit, such a condition is bound to happen. People try to find ways which not only fulfill their preferences but also satisfy the law makers. The Government damaged the dynamics of a healthy society and was now bearing the brunt of its past deeds.

5. Hayek argues that by no means should a centralized bureaucracy be allowed to design preferences for hundreds of thousands of people, without even consulting them. In such a system, with the passage of time, unforeseen consequences spring up. Government can bind people to its chosen course for a time but the impositions cannot limit their options for long. [C■] The quarter century that has passed since commencement of the effort to redesign the Chinese family is leaving behind its own trail.

6. The Government needs to be careful now. It has to invent new remedies to address this problem. It needs to redesign the social fabric so that programs like ‘Care for Girls’ get support of the masses, who seem to have little faith in the system. They view the new program for the girl child in the same resigned manner as the program that was forced on them in the past. Some women social workers are of the view that the fall of sex ratio has been an advantage for the women of China, as their social value has increased. [D■] The Government policy has in a way helped uplift the status of females. The real fear now is that China will soon be faced with hordes of bachelors at war with their brethren over finding their brides. The “surplus sons” of China need to stop interfering with the social system.

Question 43: The word “havoc” in paragraph 1 is closest in meaning to

A. ordinary problem

B. great destruction and trouble

C. serious dispute

D. an infectious disease

Question 44: What is the main thrust of paragraph 1?

A. Government is providing incentives to girls.

B. Government is trying to decipher implications of the census records.

C. Government is devising polices to undermine the position of boys in the society.

D. Government is extending incentives to encourage parents with single girls

Question 45: What is the “blueprint” as discussed in paragraph 1?

A. It is a list of rules for the Chinese people to follow to maintain population control.

B. It is a rough plan for regulating community behavior.

C. It is the Government’s plan containing details of regulations and incentives to improve the girl child ratio.

D. It is a printed guide for conduct rules governing sex ratio.

Question 46: The word “teeming” in paragraph 2 is closest in meaning to

A. overflowing

B. female population

C. couples

D. general population

Question 47: What was the vision behind the government’s policy discussed in paragraph 2?

A. The vision about China with women at top positions in the government

B. The vision for China to control its burgeoning population in near future

C. The vision about a female dominated society

D. The vision that Chinese young men and women would find life partners among themselves

Question 48: The word “inculcate” as used in paragraph 4 means

A. calculate the pros and cons

B. forting somebody to do one’s bidding

C. get into the habit of

D. impressing upon the mind by persistent urging

Question 49: How has “One Child Policy” supposedly improved the value of females? (Refer paragraph 6)

A. Due to scarcity of girl child, there is a perceived sense of “value”.

B. Government has worked hard to promote the policy.

C. Low female ratio has helped the cause of health of the girl child.

D. Females are able to get good education as family expenditure is limited.

Question 50: Look at the four squares [■] that indicate where the following sentence can be added to the passage:

“Another reason is that daughters have to leave their parents after marriage to enrich their husband’s family.”

Where would the sentence best fit?

[A■]

[B■]

[C■]

[D■]

Đáp án

1C 2D 3B 4A 5A
6C 7D 8B 9A 10D
11A 12A 13D 14B 15C
16A 17D 18B 19A 20B
21B 22C 23C 24C 25D
26B 27D 28C 29D 30C
31C 32D 33A 34B 35C
36C 37A 38B 39D 40C
41B 42A 43B 44D 45C
46A 47B 48C 49A 50B

Phòng Giáo dục và Đào tạo …..

Đề thi Học kì 2

Môn: Tiếng Anh 12

Thời gian làm bài: 60 phút

(Đề 2)

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word or phrase that is CLOSEST in meaning to the underlined part in each of the following questions.

Question 1. In 2012, 9% of the energy consumed in the USA came from the renewable sources. Out of this, hydro-power accounted for 16%.

A. costumed

B. recycled

C. produced

D. utilized

Question 2. Corn, domesticated by the American Indians, was brought to Europe by Columbus.

A. reared

B. implanted

C. cultivated

D. trained

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the following questions.

Question 3.

A. technology

B. dependent

C. economics

D. achievement

Question 4.

A. endangered

B. necessary

C. humidity

D. incredible

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the underlined part that needs correction in each of the following questions.

Question 5. They asked me what did happen last night, but I was unable to tell them.

A. tell them

B. what did happen

C. unable

D. last night

Question 6. It was not until the end of prehistoric times that the first wheeled vehicles appearing.

A. appearing

B. the first

C. not until the end

D. prehistoric

Question 7. Some people often say that using cars is not as convenient than using motorbikes.

A. using cars

B. than using

C. often say

D. motorbikes

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the question.

One of the factors contributing to the intense nature of twenty-first-century stress is our continual exposure to media – particularly to an overabundance of news. If you feel stressed out by the news, you are far from alone. Yet somehow many of us seem unable to prevent ourselves from tuning in to an extreme degree. The further back we go in human history, the longer news took to travel from place to place, and the less news we had of distant people and lands altogether. The printing press obviously changed all that, as did every subsequent development in transportation and telecommunication.

When television came along, it proliferated like a population of rabbits. In 1950, there were 100,000 television sets in North American homes; one year later there were more than a million. Today, it’s not unusual for a home to have three or more television sets, each with cable access to perhaps over a hundred channels. News is the subject of many of those channels, and on several of them it runs 24 hours a day. What’s more, after the traumatic events of September 11, 2001, live new-casts were paired with perennial text crawls across the bottom of the screen – so that viewers could stay abreast of every story all the time. Needless to say, the news that is reported to us is not good news, but rather disturbing images and sound bytes alluding to disaster (natural and man-made), upheaval, crime, scandal, war, and the like.

Compounding the problem is that when actual breaking news is scarce, most broadcasts fill in with waistline, hairline, or very existence in the future. This variety of story tends to treat with equal alarm a potentially lethal flu outbreak and the bogus claims of a wrinkle cream that overpromises smooth skin. Are humans meant to be able to process so much trauma – not to mention so much overblown anticipation of potential trauma – at once? The human brain, remember, is programmed to slip into alarm mode when danger looms. Danger looms for someone, somewhere at every moment. Exposing ourselves to such input without respite and without perspective cannot be anything other than a source of chronic stress.

Question 8. According to the passage, which of the following has contributed to the intense nature of twenty- first century stress ?

A. Our inability to control ourselves

B. An overabundance of special news

C. The degree to which stress affects our life

D. Our continual exposure to the media

Question 9. In the past, we had less news of distant people and lands because________.

A. printing, transportation, and telecommunications were not developed

B. means of communication and transportation were not yet invented

C. the printing press changed the situation too slowly

D. most people lived in distant towns and villages

Question 10. According to the passage, our continual exposure to bad news without perspective is obviously________.

A. a source of defects in human brain

B. the result of human brain’s switch to alarm mode

C. a source of chronic stress

D. the result of an overabundance of good news

Question 11. According to the passage, when there is not enough actual breaking news, broadcasts________.

A. are full of dangerous diseases such as flu

B. are forced to publicise an alarming increase in crime

C. send out frightening stories about potential dangers

D. send out live newscasts paired with text across the screen

Question 12. Which of the following is NOT true, according to the passage?

A. Many people are under stress caused by the media.

B. The only source of stress in our modern life is the media.

C. The news that is reported to us is not good news.

D. Many TV channels supply the public with breaking news.

Question 13. The word “slip” in paragraph 3 is closest in meaning to________.

A. release

B. fail

C. fall

D. bring

Question 14. The word “traumatic” in paragraph 1 is closest in meaning to________.

A. upsetting

B. boring

C. exciting

D. fascinating

Question 15. What is probably the best title for this passage?

A. The Media – A Major Cause of Stress

B. More Modern Life – More Stress

C. Developments in Telecommunications

D. Effective Ways to Beat Stress

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the most suitable response to complete each of the following exchanges.

Question 16. – Michel: “I failed my driving test again!” – Nick: “___________”

A. Congratulations!

B. It’s my pleasure.

C. I’m sorry to hear that.

D. Don’t mention it.

Question 17. – Anna: “Would you like a glass of beer, Emma?” – Emma: “_________”

A. No, I don’t like.

B. Yes, here you are.

C. I wouldn’t say no.

D. Yes, not too bad.

Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the word(s) OPPOSITE in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions.

Question 18. In some countries, the disease burden could be prevented through environmental improvements.

A. something sad

B. something to entertain

C. something enjoyable

D. something to suffer

Question 19. Population growth rates vary among regions and even among countries within the same region.

A. fluctuate

B. stay unchanged

C. remain unstable

D. restrain

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the following questions.

Question 20. My friend bought________ from a shop on Tran Phu street.

A. a nice leather brown belt

B. a nice brown leather belt

C. a leather brown nice belt

D. a brown nice leather belt

Question 21. He was so mean that he couldn’t bear to________ the smallest sum of money for the charity appeal.

A. let out

B. pay off

C. give in

D. part with

Question 22. Thousands of people came to see the Queen________ the rain.

A. according to

B. in spite of

C. owing to

D. because

Question 23. From an early age, Wolfgang had a(n)________ for music.

A. interest

B. tendency

C. passion

D. involvement

Question 24. She was so tired last night that she slept like________ until 10 o’clock this morning.

A. a log

B. death

C. a squirrel

D. a hill

Question 25. The last person________ will have to turn off the lights.

A. left

B. leaving

C. have left

D. to leave

Question 26. I thought I saw water in the distance but it must have been an optical________.

A. illusion

B. deception

C. delusion

D. error

Question 27. He usually travels to________ Philadelphia by________ train.

A. the/ a

B. Ø/ a

C. the/ the

D. Ø/ Ø

Question 28. They have just visited the town________ location was little known.

A. whose

B. where

C. that

D. which

Question 29. I’m becoming increasingly________. Last week I locked myself out of the house twice.

A. forgetful

B. absent

C. mindless

D. oblivious

Question 30. Regular exercise and good diet will bring________ fitness and health.

A. up

B. about

C. from

D. to

Question 31. This shirt is________ that one.

A. not nearly as expensive as

B. a bit less expensive

C. as much expensive as

D. much far expensive than

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct word for each of the blanks.

Global warming is the current increase in temperature of the Earth’s surface (both land and water) as well as its atmosphere. Average temperature around the world have risen by 0.75°C (1.4°F) (32)_____ the last 100 years. About two thirds of this increase has occurred since 1975 in the past, when the Earth experienced increases in temperature it was the result of natural causes, but today it is being caused by accumulation of greenhouse gases in the atmosphere produced by human (33)______. The natural greenhouse effect maintains the Earth’s temperature at a safe level making it (34)_____ for humans and many other life forms to exist. However, since The Industrial Revolution what benefits human has significantly enhanced the greenhouse effect (35)______ the Earth’s average temperature to rise by almost 1°C . This is creating the global warming (36)_____ we see today.

Question 32.

A. over

B. of

C. with

D. by

Question 33.

A. behaviors

B. relationships

C. actions

D. activities

Question 34.

A. possible

B. liable

C. likely

D. able

Question 35.

A. causing

B. making

C. made

D. caused

Question 36.

A. which

B. what

C. who

D. where

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions.

Question 37.

A. devise

B. promise

C. realise

D. surprise

Question 38.

A. distinguished

B. developed

C. influenced

D. addicted

Read the following passage and mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions.

THE SAVANNAH

The tourist looking at the African savannah on a summer afternoon might be excused for thinking that the wide yellow grass plain was completely deserted of life, almost a desert. With only a few small thorn trees sticking out through the veldt, there seems to be almost no place for a living creature to hide. However, under those trees you might find small steenbok, sleeping in the shade, and waiting for the night to fall. There may even be a small group of lions somewhere, their bodies exactly the same shade as the tall grass around them. In the holes in the ground a host of tiny creatures, from rabbits and badgers to rats and’ snakes are waiting for the heat to finish.

The tall grass also hides the fact that there may be a small stream running across the middle of the plain. One clue that there may be water here is the sight of a majestic Marshall eagle circling slowly over the grassland. When he drops, he may come up with a small fish, or maybe a grass snake that has been waiting at the edge of a pool in the hope of catching a frog. The best time to see the animals then, is in the evening, just as the sun is setting.

The best time of the year to come is in late September, or early August, just before the rains. Then the animals must come to the waterholes, as there is no other place for them to drink. And they like to come while it is still light; so they can see if any dangers are creeping up on them. So it is at sunset, and after the night falls, that the creatures of the African veld rise and go about their business.

Question 39. Why do animals come to the waterholes while it is still light?

A. To avoid people watching them

B. To see their ways better

C. To be alert to the possibility of danger

D. To drink enough water before hunting

Question 40. By “go about their business” the writer means________.

A. The animals go to the river to drink

B. The animals go on with their normal activity

C. Tourism in Africa is big business

D. The animals are observed by naturalists

Question 41. What kind of book does the text seem to be from?

A. A book for experts on wildlife

B. General non-fiction

C. A history of Africa

D. A fictional story

Question 42. The phrase “a host of ” in paragraph 1 is closest in meaning to________.

A. a gang of

B. only a few

C. a large number of

D. a group of

Question 43. The phrase “be excused for” in paragraph 1 is closest in meaning to________.

A. easily make a mistake of

B. be actually forgiven for

C. feel sorry for

D. be regretting for

Question 44. The word “he” in paragraph 2 refers to________.

A. a small fish

B. the writer

C. a Marshall eagle

D. a person

Question 45. The savannah appears to be empty because________.

A. The animals are sleeping

B. They have been frightened by an eagle

C. The animals have gone about their business

D. The temperature prevents much activity

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the sentence that best combines each pair of sentences in the following questions.

Question 46. We spend about one-third of our lives sleeping. We know relatively little about sleep.

A. Despite spending about one-third of our lives sleeping, we know relatively little about sleep.

B. We know relatively little about sleep; as a result, we spend about one-third of our lives sleeping.

C. We spend about one-third of our lives sleeping so that we know relatively little about sleep.

D. We shall know more about sleep if we spend more than one-third of our lives sleeping.

Question 47. Overeating is a cause of several deadly diseases. Physical inactivity is another cause of several deadly diseases.

A. Not only overeating but also physical inactivity may lead to several deadly diseases.

B. Apart from physical activities, eating too much also contributes to several deadly diseases.

C. Overeating and physical inactivity are caused by several deadly diseases.

D. Both overeating and physical inactivity result from several deadly diseases.

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the sentence that is CLOSEST in meaning to each of the following questions.

Question 48. People say that Mr. Goldman gave nearly a million pounds to charity last year.

A. Mr. Goldman is said to have given nearly a million pounds to charity last year.

B. Nearly a million pounds was said to have been given to charity by Mr. Goldman last year.

C. Nearly a million pounds is said to be given to charity by Mr. Goldman last year.

D. Mr. Goldman was said to have given nearly a million pounds to charity last year.

Question 49. “Why don’t we wear sunglasses?” our grandpa would say when we went out on bright sunny days.

A. Our grandpa asked us why we did not wear sunglasses when going out on bright sunny days.

B. Our grandpa reminded us of going out with sunglasses on bright sunny days.

C. Our grandpa used to suggest wearing sunglasses when we went out on bright sunny days.

D. Our grandpa would warn us against wearing sunglasses on bright sunny days.

Question 50. I am sure he did not know that his brother graduated with flying colors.

A. He cannot have known that his brother graduated with very high marks.

B. He may not know that his brother is flying gradually up in a colorful balloon.

C. He should not have been envious of his brother’s achievement.

D. That his brother graduated with flying colors must have been appreciated by him.

Đáp án

1D 2C 3C 4B 5B
6A 7B 8D 9A 10C
11C 12B 13C 14A 15A
16C 17C 18C 19B 20B
21D 22B 23C 24A 25D
26A 27D 28A 29A 30B
31A 32A 33D 34A 35A
36A 37B 38D 39C 40B
41B 42C 43A 44C 45D
46A 47A 48A 49C 50A

Phòng Giáo dục và Đào tạo …..

Đề thi Học kì 2

Môn: Tiếng Anh 12

Thời gian làm bài: 60 phút

(Đề 3)

Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the word that differs from the other three in the position of primary stress in each of the following questions.

Question 1:

A. cinema

B. politics

C. statistics

D. primary

Question 2:

A. house work

B. challenge

C. letter

D. hotel

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions.

Question 3:

A. explained

B. jumped

C. wondered

D. called

Question 4:

A. bags

B. halves

C. photographs

D. speeds

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the following questions.

Question 5: The factory is said ______ in a fire two years ago.

A. to have been destroyed

B. being destroyed

C. to destroy

D. to have destroyed

Question 6: There are regional ______ between the North and the South of Viet Nam.

A. differ

B. different

C. difference

D. differences

Question 7: ______ the hotel rooms are reserved throughout peak season.

A. Almost

B. Almost of

C. Most of all

D. Almost all of

Question 8: Did Mary get ______ job she applied for?

A. an

B. 0

C. a

D. the

Question 9: We all agree ______ him ______ what he said.

A. on -at

B. in- for

C. to- with

D. with- on

Question 10: I’ll stay in the Golden Hotel in New York. Why don’t you guys _______?

A. visit

B. visit in

C. drop in

D. call in

Question 11: By the time we ______ there, they ______, I’m afraid.

A. will get- have left

B. get- will have left

C. get- have left

D. will get- will have left

Question 12: John said that if he ______ in my position, he ______ for the job.

A. had been – would have applied

B. were – would apply

C. is – will apply

D. has been – would be applying

Question 13: He admitted ______ the suitcase without asking its owner.

A. have opened

B. to open

C. to opening

D. having opened

Question 14: His _______ behavior was unacceptable in this case.

A. childish

B. child

C. childless

D. children

Question 15: There are the books ______ my father wrote when he was young.

A. which

B. whose

C. what

D. on which

Question 16: He asked me ______.

A. since when I am waiting

B. since when I waited

C. how long I have been waiting

D. how long I had been waiting

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the sentence that best completes each of the following exchanges.

Question 17: – Tom: “You’ve got a lovely singing voice, Mary.” – Mary: “__________ .”

A. Congratulations

B. You must be kidding

C. Don’t mention them

D. It’s all right

Question 18: – John: “Will you be able to come to the meeting this afternoon?” – Jack: “_______”.

A. Of course, you will

B. Thankyou

C. I’m afraid not

D. I’m sorry not

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word(s) CLOSEST in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions.

Question 19: The first year at colledge was probably the best and most challenging year of a student’s life.

A. difficult

B. interesting

C. exciting

D. memorable

Question 20: It is likely that space-shuttle technology will be used in normal air travel soon.

A. probable

B. unbelievable

C. questionable

D. doubtful

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word(s) OPPOSITE in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions.

Question 21: I’m becoming increasingly absent-minded. Last week, I locked myself out of my house twice.

A. being careless of things

B. remembering to do things

C. forgetful of one’s past

D. often forgetting things

Question 22: The drainage of wetlands, cutting of forests and urbanization have seriously damaged natural habitat of animals.

A. slightly

B. badly

C. dangerously

D. honestly

Read the following passage and mark the letter A, B, C or D on the answer sheet to indicate the correct word or phrase that best fits each of the numbered blanks from 23 to 27.

Most big cities were built long before the heyday of the private car. As a result, they rarely have enough space for moving traffic or parked vehicles, and long queues of (23)_______ vehicles are a common sight. Indeed, some cities end up being almost permanently (24)______ during the day. Those that have a relatively free flow of traffic at non-peak periods of the day do not escape either. The (25)______ hour of early morning or early evening can easily see traffic brought to a (26)_______. The effect of exhaust fumes on air pollution in cities has been well documented. Buses might be seen as the solution, but they move slowly because of the sheer volume of other traffic, thus encouraging more commuters to abandon (27)_______ transport.

Question 23:

A. standing

В. settled

С. stationary

D. static

Question 24:

A. stuffed

В. saturated

С. crammed

D. congested

Question 25:

A. push

В. rush

С. hasty

D. hurry

Question 26:

A. standstill

В. hold-up

С. jam

D. freeze

Question 27:

A. civic

В. mass

С. public

D. popular

Read the following passage and mark the letter A, B, C or D on the answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions from 28 to 34.

Many people buy and use copied programs for the computer. This illegal copying of computer software has become a huge industry because the software is much cheaper than the original programs. Illegal software can be found on sale in any part of the world, although it is more readily available in Asia than in Western countries. Software manufacturers have been trying to get governments to stop this copying or “printing”. In an attempt to get rid of “software pirates”, police have seized software from stores and fined the owners. This has been partially successful, but manufacturers are still losing a lot of money. By using this kind of software, computer owners risk damaging their computers. Illegally copied software can carry computer viruses which could wipe out information stored on the computer’s hard driver.

Question 28: In some countries, owners of illegal software have ___.

A. asked the police to help them

B. asked their government to stop the pirating.

C. been forced to pay money.

D. given their software to the police.

Question 29: The word “it” in line 3 refers to ________.

A. the world

B. illegal software

C. computer

D. program

Question 30: Which of the following is the best title for the passage?

A. Copied programmes for computer- Be aware.

B. Software and hard ware

C. Sharing software

D. Computer virus and solution

Question 31: Computer software is _____.

A. programs used by a computer.

B. part of all computers

C. pirated programs

D. poor quality

Question 32: People buy pirated software because it is ____.

A. good quality

B. readily available

C. inexpensive

D. easy to use

Question 33: According to the passage, ____ software can damage computers.

A. all

B. no

C. illegal

D. hard driver

Question 34: Pirated software is found ____.

A. worldwide

B. only in Asia

C. only in the West

D. in very few countries

Read the following passage and mark the letter A, B, C or D on the answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions from 35 to 42.

Ever since humans inhabited the earth, they have made use of various forms of communication. Generally, this expression of thoughts and feelings has been in the form of oral speech. When there is a language barrier, communication is accomplished through sign language in which motions stand for letters, words, and ideas. Tourists, the deaf, and the mute have had to resort to this form of expression. Many of these symbols of whole words are very picturesque and exact and can be used internationally, spelling, however, cannot.

Body language transmits ideas or thoughts by certain actions, either intentionally or unintentionally. A wink can be a way of flirting or indicating that the party is only joking. A nod signifies approval, while shaking the head indicates a negative reaction.

Other forms of nonlinguistic language can be found in Braille (a system of raised dots read with the fingertips for the blind), signal flags, Morse code, and smoke signals. Road maps and picture signs also guide, warn, and instruct people. While verbalization is the most common form of language, other systems and techniques also express human thoughts and feelings.

Question 35: The word “signifies” in the second paragraph is closest in meaning to ________.

A. indicates

B. completes

C. accomplishes

D. attracts

Question 36: How many different forms of communication are mentioned here?

A. 7    B. 5    C. 11     D. 9

Question 37: People need to communicate in order to _______.

A. create language barriers

B. be picturesque and exact

C. keep from reading with their fingertips

D. express thoughts and feelings

Question 38: Which of the following best summarizes this passage?

A. Nonlinguistic language is invaluable to foreigners.

B. When language is a barrier, there are other forms of communication.

C. Although other forms of communication exist, verbalization is the fastest.

D. Everybody uses only one form of communication.

Question 39: Which form other than oral speech would be the most commonly used among blind people?

A. Signal flags

B. Picture signs

C. Braille

D. Body language

Question 40: Which of the following statements is not true?

A. Ideas and thoughts can be transmitted by body language.

B. There are many forms of communication in existence today.

C. Verbalization is the most common form of communication.

D. The deaf and mute can use an oral form of communication.

Question 41: The word “these” in the first paragraph refers to ________.

A. the deaf and the mute

B. tourists

C. sign language motions

D. thoughts and feelings

Question 42: Sign language is said to be very picturesque and exact and can be used internationally EXCEPT for _______.

A. spelling

B. ideas

C. whole words

D. expressions

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the underlined part that needs correction in each of the following questions.

Question 43: I gave my address to a man I met him on the train last Sunday.

A. him

B. gave

C. to

D. the train

Question 44: The accident looked seriously but fortunately nobody was injured.

A. was

B. fortunately

C. seriously

D. injured

Question 45: Since the early 20th century, women had a lot of chances to pursue their interest.

A. since

B. had

C. to pursue

D. early

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the sentence that is closest in meaning to each of the following questions.

Question 46: She is studying not only English but also French.

A. English and French are her favourite subject.

B. She is studying both English and French.

C. She likes both English and French.

D. She isn’t studying English but she is studying French.

Question 47: It’s been ten years since I last saw my father.

A. I see my father once every ten years.

B. I haven’t seen my father for ten years.

C. My father is ten years old.

D. I didn’t see my father ten years ago.

Question 48: I bought a dog because my son wanted a pet.

A. If my son wants a pet, I would buy a dog.

B. If my son hadn’t wanted a pet, I wouldn’t buy a dog.

C. If my son didn’t want a pet, I wouldn’t buy a dog.

D. If my son hadn’t wanted a pet, I wouldn’t have bought a dog.

Question 49: This computer is badly damaged. It can not be repaired.

A. This computer is so bad damaged that it can not be repaired.

B. This computer is too badly damaged to repair.

C. This computer is so badly damaged that nobody can repair it.

D. All are correct.

Question 50: Birh-control was developed. Women could delay having children.

A. In spite of the development of birth-control, women could delay having children.

B. Because of the development of birth-control, women could delay having children.

C. In order to develop birth-control, women could delay having children.

D. But for the development of birth-control, women could delay having children.

Đáp án

1C 2D 3B 4C 5A
6D 7D 8D 9D 10C
11B 12B 13D 14A 15A
16D 17B 18C 19A 20A
21B 22A 23C 24D 25B
26A 27C 28C 29B 30A
31A 32C 33C 34A 35A
36D 37D 38B 39C 40D
41C 42A 43A 44C 45B
46B 47B 48D 49C 50B

Phòng Giáo dục và Đào tạo …..

Đề thi Học kì 2

Môn: Tiếng Anh 12

Thời gian làm bài: 60 phút

(Đề 4)

Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the word (s) OPPOSITE in meaning to the underlined word (s) in each of the following questions

Question 1: This is new washing machine is not a patch on our old one. These clothes are still dirty.

A. to be strange

B. to be broken

C. to be better

D. to be expensive

Question 2: in most countries, compulsory military service does not apply to women.

A. constructive

B. optional

C. beneficial

D. mandatory

Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the word(s) CLOSEST in meaningto the underlined word(s) in each of the following questions.

Question 3: Sports and festivals form an integral part of every human society.

A. delighted

B. exciting

C. Informative

D. essential

Question 4: As tourism is more developed, people worry about the damage to the flora and fauna of the island.

A. fruits and vegetables

B. flowers and trees

C. plants and animals

D. mountains and forest

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions

Clara Barton became known as “The Angel of the Battlefield” during the American Civial War. Born in Oxford, Massachusetts in 1821, Clara Barton’s interest in helping soldiers on the battlefield began when she was told army stories from her father. Another event that influenced her decision to help soldiers was an accident her brother had. His injuries were cared for by Barton for 2 years. At the time, she was only 11 years old. Barton began teaching school at the age of 15. She taught for 18 years before she moved to Washington, D.C. in 1854.

The civil war broke out 6 years later. Immediately, Barton started was service by helping the soldiers with their needs. At the battle of Bull Run, Clara Barton received permission from the government to take care of the sick and hurt. Barton did this with great empathy and kindness. She acknowledged each soldier as a person. Her endurance and courage on the battlefield were admired by many. When the war ended in 1865, she used 4 years of her life to assist the government in searching for soldiers who were missing during the war.

The search for missing soldiers and years of hard work made her feeble physically. In 1869, her doctors recommended a trip to Europe for a rest. Whle she was on vacation, she became involved with the International Red Cross, an organization set up by the Geneva Convention in 1864. Clara Barton realized that the red Cross would be a big help to the United States. After she returned to the United States, she worked very hard to create an American red Cross. She talked to government leaders and let American people know about the Red Cross. In 1881, the Notional Society of the Red Cross was finally established with its headquarters in Washington,D.C. Clara Barton managed its activities for 23 years.

Barton never let her age stop her from helping people. At the age of 79, she helped flood victims in Galveston, Texas. Barton finally resigned from the Red Cross in 1904. She was 92 years old and had truly earned her titled “The Angel of the Battlefield”.

Question 5: According to paragraph 1, which of the following is true of the young Clara Barton?

A. She helped her father when he was a soldier.

B. She suffered from an accident when she was 11.

C. She made a decision to live with her brother for 2 years.

D. She helped her brother who hurt in an accident.

Question 6: The word this in paragraph 2 refers to

A. recognized each soldier as a person

B. cooked for soldiers

C. took care of the sick and hurt

D. received permission

Question 7: What can be the best title of the reading passage?

A. The American Red Cross

B. The angel of the Battlefield

C. The American Civil War

D. The International Red Cross

Question 8: The word acknowledged in paragraph 2 could best be replaced by

A. believed

B. recognized

C. nursed

D. pleaded

Question 9: The phrase broke out in paragraph 2 is closest in meaning to

A. extended

B. broke down

C. closed

D. began

Question 10: What can be inferred about the government?

A. It had respect for Clara Barton.

B. It showed Clara Barton great empathy and kindness.

C. It did not have the money to hep Clara Barton.

D. It did not always agree with Clara Barton.

Question 11: What does the author mention about the American Red Cross?

A. It was disapproved again and again by the Geneva Convention.

B. Barton tried to have it set up in America.

C. The American people were not interested in the Red Cross.

D. It was first established in the United States.

Question 12: What is the main idea of the passage?

A. Clara Barton helped wounded soldiers and she was the founder of the Red Cross.

B. Clara Barton became a nurse during the American Civil War.

C. Clara Barton worked for disaster victims until she was old.

D. Clara Barton was a kind and strong woman who helped people in need.

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the sentence that best completes each of the following exchanges.

Question 13: Andy: “What do you think of football?” ~ Bob: “_____”

A. Well, it’s beyond my expectation.

B. It’s none of my business.

C. Of course, football players are excellent.

D. I am crazy about it.

Question 14: – “Excuse me. Where‟s the parking lot?” – “_______”

A. You are going the wrong way. It‟s not here.

B. Do you get lost? I do too.

C. You missed the turn. It‟s back that way

D. Why do you ask me? I don‟t know.

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct word or phrase that best fits each of the numbered blanks

A worrying question which_______ (15) global attention is severe overpopulation and its drastic effects in the countries of the Third World. In regions where the birth rate is extremely high, poverty and starvation are rife . In India, there is________(16) of thirty five infants being born every minute, yet the most shocking figures are those which______(17) the enormous number of the victims of famine in certain African territories. Communities afflicted with acute destitution are additionally confronted with illiteracy, life in appalling conditions and infectious diseases decimating the indigenous populations. There is an urgent need for these problems to be solved . Unless measures are taken to__________(18) the suffering of the impoverished underdeveloped nations, desperate crowds of immigrants will persist in flooding the richer states in search of a brighter future. It’s the most _____________ (19) task for the international giants nowadays to help the poor populations get out of the poverty trap.

Question 15:

A. ask

B. wishes

C. insists

D. requires

Question 16:

A. an average

B. a proportion

C. a ratio

D. a measure

Question 17:

A. appear

B. refer

C. indicate

D. comprise

Question 18:

A. evaporate

B. ease

C. discard

D. vanish

Question 19:

A. plaguing

B. rousing

C. challenging

D. confronting

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the following questions.

Question 20: I have to buy my parents a new house ………………………. price.

A. in place of

B. in case of

C. regardless of

D. not mention

Question 21: Someone bought a Louis Vuitton for a cheap price in the Philippines and later found out that it was ……………………………..

A. unfaitheful

B. untrue

C. fake.

D. artificial

Question 22: I would like to thank you so much …………..of my family.

A. part

B. on behalf

C. business

D. interest

Question 23: . My neighbour is driving me mad! It seems that………….it is at night , ……………he plays his music!

A. the less / the more loud

B. the less / less

C. the more late / the more loudlier

D. the later / the louder

Question 24: Now that he has retired, he lives partly on his pension and partly on the ______ on his post office savings account.

A. interest

B. salary

C. wages

D. income

Question 25: We are looking for someone who can ______ with the rest of our team.

A. get up

B. fit in

C. act up

D. work off

Question 26: It is a ________

A. a beautiful old Indian lamp.

B. a beautiful Indian old lamp.

C. an Indian beautiful old lamp.

D. an old beautiful Indian lamp.

Question 27: It is imperative that his recovery ______ the treatment for at least two months.

A. continue

B. to continue

C. continued

D. continues

Question 28: ________, he couldn’t finish that test in 60 minutes.

A. As the boy was intelligent

B. Intelligent as the boy was

C. As intelligent the boy was

D. Intelligent as was the boy

Question 29: _________ it with my own eyes, I would never have believed it.

A. Provided I had seen

B. Unless I had not seen

C. If I had seen

D. Had I not seen

Question 30: …………….the National High School Graduation Exam with flying colours surprises me.

A. It is that she passed

B. That she passed

C. She passed

D. That It is she passed

Question 31: His brother refuses to even listen to anyone else’s point of view. He is very……………………. .

A. narrow-minded

B. open-minded

C. kind-hearted

D. absent-minded

Read the following passage and mark the letter A, B, C,or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions.

During the 19th century, women in the U. S organized and participated in a large number of reform movements, including movements to reorganize the prison system, improve education, ban the sale of alcohol, and most importantly to free slaves. Some women saw similarities in the social status of women and slaves. Women like Elizabeth Cady Stanton and Lucy Stone were feminists and abolitionists who supported the rights of both women and blacks. A number of male abolitionists, including William Lloyd Garrison and Wendell Phillips also supported the rights of women to speak and participate equally with men in anti- slavery activities. Probably more than any other movement, abolitionism offered women a previously denied entry into politics. They became involved primarily in order to better their living conditions and the conditions of others.

When the Civil war ended in 1865, the 14th, and 15th, Amendments to the Constitution adopted in 1868 and 1870 granted citizenship and suffrage to blacks but not to women. Discouraged but resolved, feminists influenced more and more women to demand the right to vote. In 1869, the Wyoming Territory had yielded to demands by feminists, but eastern states resisted more stubbornly than ever before. A woman’s suffrage bill had been presented to every Congress since 1878 but it continually failed to pass until 1920, when the 19th Amendment granted women the right to vote.

Question 32: According to the passage, why did women become active in politics?

A. to improve the conditions of life that existed at the time.

B. to support Elizabeth Cady Stanton

C. to amend the Declaration of Independence

D. to be elected to public office.

Question 33: What does the 19th Amendment guarantee?

A. Citizenship for women

B. Citizenship for blacks

C. Voting rights for blacks

D. Voting rights for women

Question 34: When were women allowed to vote throughout the US?

A. After 1866

B. After 1878

C. After 1870

D. After 1920

Question 35: What is the topic of the passage?

A. Women’s suffrage

B. Abolitionists

C. The Wyoming Territory.

D. The 14th and 15th Amendment

Question 36: The word” primarily” in the first paragraph is closest in meaning to …………..

A. somewhat

B. above all

C. always

D. finally

Question 37: What can not be inferred from the passage?

A. The abolitionists believed in anti- slavery activities.

B. The eastern states did not like the idea of women’s right to vote.

C. The blacks were given the right to vote before women.

D. A women’s suffrage bill had been discussed in the Congress for 50 years.

Question 38: What is not among the reformation movements of women?

A. freeing the slaves

B. prohibiting the sale of alcohol

C. passing the laws

D. reorganizing the prison

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the sentence that best combines each pair of sentences in the following questions.

Question 39: My friend Albert has decided to buy a motorbike. His car was stolen last week.

A. My friend Albert has decided to buy a motorbike has his car stolen last week.

B. My friend Albert has decided to buy a motorbike which car stolen last week.

C. My friend Albert whose car was stolen last week has decided to buy a motorbike.

D. My friend Albert, whose car was stolen last week, has decided to buy a motorbike.

Question 40: Mary was very disappointed, but she tried to keep calm.

A. Feeling disappoined, Mary tried to keep calm, but she failed.

B. Mary was too disappointed to keep calm.

C. Mary lost her temper because of her disappointment

D. Disappointed as she was, Mary tried to keep calm

Question 41: The student did not take to their new lecturer.

A. The student didn’t understand what the new lecturer said.

B. The new lecturer was unpopular with his students.

C. The new lecturer didn’t care his students.

D. The student didn’t follow the new lecturer

Question 42: Please never ever interrupt me when I’m in a meeting.

A. On no account am I ever to be interrupted when I’m in a meeting.

B. On no account I am ever to be interrupted when I’m in a meeting.

C. For no account I am ever to be interrupted when I’m in a meeting.

D. For no account am I ever to be interrupted when I’m in a meeting.

Question 43: My boyfriend is very short- tempered

A. My boyfriend never loses his temper.

B. My boyfriend loses his temper easily.

C. My boyfriend is very patient.

D. My boyfriend is very calm.

Mark the letter A,B,C or D on your answer sheet to indicate the word that differs from the other three in the preposition of primary stress in each of the following questions.

Question 44:

A. tonight

B. involve

C. control

D. purpose

Question 45:

A. hurricane

B. photograph

C. recommend

D. separate

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word whose underlined part is pronounced differently from that of the rest in each of the following questions.

Question 46:

A. dictates

B. pleasure

C. cost

D. singular

Question 47:

A. breakfast

B. meat

C. heat

D. beat

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to show the underlined part that needs correction in each of the following questions.

Question 48: There are many jobs in accountant nowadays

A. There

B. jobs

C. accountant

D. nowadays

Question 49: If a person really wants to succeed, they must always work hard

A. person

B. really wants

C. they

D. work hard

Question 50: Dictionaries frequently explain the origin of the defined word, state its part of speech and indication its correct use.

A. frequently

B. the origin

C. defined

D. indication

Đáp án

1C 2B 3D 4C 5D
6C 7B 8B 9D 10A
11B 12D 13D 14A 15D
16A 17C 18B 19C 20C
21C 22B 23D 24A 25B
26A 27A 28B 29D 30B
31A 32A 33D 34D 35A
36B 37D 38C 39D 40D
41B 42A 43B 44D 45C
46B 47A 48C 49C 50D

Phòng Giáo dục và Đào tạo …..

Đề thi Học kì 2

Môn: Tiếng Anh 12

Thời gian làm bài: 60 phút

(Đề 5)

Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the others.

Question 1.

A. production

B. propaganda

C. promotion

D. proceed

Question 2.

A. express

B. exciting

C. expensive

D. exhibition

Pick out the word that has the primary stress different from that of the other words.

Question 3.

A. geographical

B. economics

C. compulsory

D. education

Question 4.

A. comfortable

B. excellent

C. communicate

D. confident

Pick out the letter A, B, C, or D to indicate the underlined part that needs corrrections in each of the following questions.

Question 5. New sources of energy(A) have been looking(B) for as the number(C) of fossil fuels continues(D) to decrease.

Question 6. For such(A) a demanding job, you will need(B) qualifications(C), soft skills and having full commitment(D)

Question 7. Antartic blue whales can be(A) 100 foot long(B) and weigh more than(C) any disnosaur(D) that ever lived.

Mark the letter A, B, C, or D on your answser sheet to indicate the most suitable response to complete each of the following exchanges.

Question 8. – “How do you like your stick done?” – “___________.”

A. I don’t like it.

B. Very little.

C. Well done.

D. Very much.

Question 9. “Oop, I’m sorry for stepping on your foot.” – “_________.”

A. Never mind.

B. You don’t mind.

C. You’re welcome

D. That’s fine.

Choose the most suitable words or phrases to fill in the blanks.

Question 10. Dr. Sales is a person _________.

A. in that I don’t have much confidence.

B. whom I don’t have much confidence.

C. in whom I don’t have much confidence.

D. I don’t have much confidence.

Question 11. A quick look would reveal that France has twice _______ computers.

A. more televisions than

B. as many televisions as

C. many as televisions as

D. as many as televisions

Question 12. The instructor blew his whistle and ________.

A. off the runners were running

B. off ran the runners.

C. off were running the runners.

D. the runners runs off.

Question 13. People have used coal and oil to ______ electricity for a long time.

A. bred

B. raise

C. cultivate

D. generate

Question 14. In the early years of the 20th century, several rebellions ______ in the northern parts of the country.

A. turned out

B. rose up

C. broke out

D. came up

Question 15. The festival has many attractions. It will include contemporary orchesta music and an opera. _______, there will be poetry readings and theatrical presentations.

A. Otherwise

B. Furthermore

C. Nevertheless

D. On the other hand

Question 16. When he started that company, he really went ______. It might have been a disater.

A. out on the climb

B. on and off

C. over the odds

D. once too often

Question 17. We regret to tell you that the materials you ordered are _______.

A. out of stock

B. out of practice

C. out of reach

D. out of work

Question 18. My sister is a woman of _____ age.

A. marriage

B. married

C. marrying

D. marriageable

Question 19. The fire _____ to have started in the furnace under the house.

A. is believed

B. that is believed

C. they believed

D. that they believe

Question 20. This is the latest news from earthquake site. Two-thirds of the city ______ in a fire.

A. has been destroy

B. have been destroyed

C. were destroyed

D. was destroyed

Question 21. There are many _______ in our library.

A. interesting American old history books

B. old American interesting history books

C. interesting old American history books

D. American interesting old history books

Mark the letter A, B, C, or D to indicate the word(s) CLOSEST in the meaning to the undelined word(s) in each of the following questions.

Question 22. She was brought up in a well – off family. She can’t understand the problems we are facing.

A. Poor

B. broke

C. wealthy

D. kind

Question 23. The most important thing is to keep yourself occupied.

A. Relaxed

B. comfortable

C. possessive

D. buried

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word(s) OPPOSITE in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions.

Question 24. There has been insufficient rainfall over the past 2 years, and farmers are having trouble.

A. Abundant

B. adequate

C. unsatisfactory

D. dominant

Question 25. We strongly believe that he’s innocent of the crime. We don’t think that he did it.

A. Crimeless

B. skillful

C. clean

D. guilty

Choose the correct sentence which has the same meaning as the given one.

Question 26. Only with careful environmental planning can we protect the world in which we live.

A. Careful environmental planning protects the world we live in.

B. Planning the environment carefully, we can protect the world in which we live.

C. Protecting the world we live in, we plan the environment carefully.

D. We can protect the world we live in only with careful environmental planning.

Question 27. You should take regular exercises instead of sitting in front of the television all day.

A. Taking regular exercises is better than sitting in front of the television all day.

B. Sitting in front of the television all day helps you take regular exercises.

C. Sitting in front of the television all day and taking exercises are advisable.

D. Don’t take regular exercises, just sit in front of the television all day.

Question 28. It was not until after I got home that I realized that I had not set the burglar alarm in the office.

A. On the way to home, I suddenly realized that I had forgotten to turn on the burglar alarm in the office.

B. Fortunately, I realized that I hadn’t set the burglar alarm just before I left home, otherwise, I would have had to travel all the way back to the office.

C. I didn’t turn the burglar alarm on before I left the office, but only became aware of this after I’d arrived home.

D. I wish I had realized before I arrived home that I hadn’t turned on the burglar alarm in the office, then it would have been easier to go and set it.

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the most suitable response to complete each of the following exchanges.

Question 29. He did not remember the meeting. He went out for a coffee with his friends then.

A. Not remember the meeting, he went out for a coffee with his friends.

B. Not to remember the meeting, he went out for a coffee with his friends.

C. Not remembered the meeting, he went out for a coffee with his friends.

D. Not remembering the meeting, he went out for a coffee with his friends.

Question 30. They left their home early. They didn’t want to miss the first train.

A. They left their home early so as to not miss the first train.

B. They left their home early for fear that they wouldn’t miss the first train.

C. They left their home early so as not to miss the first train.

D. They left their home early in order that not to miss the first train.

Read the passage mark letter A, B, C or D to indicate the correct word for each of the blanks.

Left-handers are the odd ones out. Sure, lefties (31)_______ up about 10 percent of the population, but, frankly, it seems like society has forgotten about them. Just consider all of the right-handed gadgets, awkwardly designed desks, and cooking tools that fit comfortably only in your right hand. What (32)________ someone to become a southpaw? Scientists aren’t exactly sure, but research points to a complex (33)________ between genes and environment. While no exact set of “leftie genes” have been discovered, people who dominantly use their left hands do have more left-handed family members. And researchers have found different brain wirings in righties vs. lefties. But no matter (34)_______ it is that drives someone to use their antipodal paw, science has also uncovered a particular set of personality traits that left-handed people tend to have. So for all of you lefties, leftie-loving righties, and ambidextrous folks out there — it’s time to brush up on your left-handed knowledge and help (35)_______ an end to leftie discrimination once and for all.

Question 31.

A. consist

B. account

C. hold

D. make

Question 32.

A. causes

B. makes

C. gets

D. does

Question 33.

A. collaborate

B. collaboration

C. collaborating

D. collaborated

Question 34.

A. which

B. who

C. what

D. that

Question 35.

A. put

B. bring

C. make

D. take

Read the following passage and mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each question.

Successful students often do the followings while studying. First, they have an overview before reading. Next, they look for important information and pay greater attention to it (which often needs jumping forward or backward to process information). They also relate important points to one another. Also, they activate and use their prior knowledge. When they realize that their understanding is not good, they do not wait to change strategies. Last, they can monitor understanding and take action to correct or “fix–up” mistakes in comprehension.

Conversely, students with low academic achievement often demonstrate ineffective study skills. They tend to assume a passive role in learning and rely on others (e.g, teachers, parents) to monitor their studying. For example, low – achieving students often do not monitor their understanding of content, they may not be aware of the purpose of studying, and they show little evidence of looking back, or employing “fix-up”strategies to fix understanding problems.

Students who struggle with learning new information seem to be unware that they must extent beyond simply reading the content to understand and remember it. Children with learning disablilities do not plan and judge the quality of their studying. Their studying may be disorganized. Students with learning problems face challenges with personal organization as well. Thay often have difficulty keeping track of materials and assignments, following directions, and completing work on time. Unlike good studiers who employ a variety of study skills in a flexible yet purposeful manner, low – achieving students use a restricted range of skills. They can not explain why good study strategies are important for learning, and they tend to use the same, often ineffective, study approach for all learning tasks, ignoring task content, structure of difficulty.

Question 36. What is the topic of the passage?

A. Successful and low – academic achieving students.

B. Successful learners and their learning strategies.

C. Study skills for high school students.

D. Effective and ineffective ways of learning.

Question 37. The word “prior’’ is closest in meaning to ______.

A. Important

B. earlier

C. forward

D. good

Question 38. According to the passage, what can be learnt about passive students?

A. They depend on other people to organize their learning.

B. They are slow in their studying.

C. They monitor their understanding.

D. They know the purpose of studying

Question 39. Which of the followings is NOT an evidence of monitoring studying?

A. being aware of the purpose of studying.

C. fixing up mistakes in the understanding

B. monitoring their understanding of content.

D. looking at their backs.

Question 40. According to the passage, to learn new information, low – achieving students do NOT ________.

A. Just understand it

B. Simply remember it

C. relate it to what they have known

D. read it

Question 41. In compared with low – achieving students, successful students use _______.

A. Aimless study techniques.

B. Various study skills.

C. restricted strategies.

D. inflexible study ways.

Question 42. The underlined pronoun “they” refers to ________.

A. Study strategies

B. Study skills

C. low – achieving students

D. good studiers.

Read the following passage and mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each question.

Pollution emitted in industrial areas represents a threat to human health and the surrounding natural resources. We have a tendency to believe that the production processes are the only source of environmetal damage, and often forget about the possible long-term effects of harmful production practices. We may think that the closure of these huge industrial areas would improve the quality of the environment. Unfortunately, this ignores the threat of the remaining waste, which is abondoned and poorly stored. It represents an even bigger danger because it stands neglected as it degrades and leaks into the earth without any control at all.

Changes in the water chemistry due to surface water contamination can effect all levels of an ecosystem. It can effect the health of lower food chain organisms and, consequently, the availability of food up through the food chain. It can damage the health of wetlands and damage their ability to support healthy ecosystems, control flooding, and filter pollutants from storm water runoff. The health of animals and humans are affected when they drink or bathe in contaminated water. In addition, water-based organisms, like fish and shellfish, can pile up and concentrate contaminants in their bodies. When other animals or humans eat these organisms, they receive a much higher dose of contaminants than they would have if they had been directly exposed to the original contamination.

Contaminated groundwater can adversely affect animals, plants and humans if it is removed from the ground by manmade or natural processes. Depending on the geology of the area, groundwater may rise to the surface through springs or seeps, flow laterally into nearby rivers, streams, or ponds, or sink deeper into the earth. In many parts of the world, groundwater is pumped out of the ground to be used for drinking, bathing, other household uses, agriculture, and industry.

Contaminants in the soil can harm plants when they take up the contamination through their roots. Ingesting, inhaling, or touching contaminated soil, as well as eating plants or animals that have accumulated soil contaminants can adversely impact the health of humans and animals.

Air pollution can cause breathing – related problems and other bad health effects as contaminants are absorbed from the lungs into other parts of the body. Certain air contaminants can also harm animals and humans when they contact the skin. Plants rely on breathing for their growth and can also be effected by exposure to contaminants moved in the air.

Question 43. What is the topic of this passage?

A. Sources of environmental damage.

B. The pollution from the city.

C. Bad effects of industrial waste.

D. The quality of the environment.

Question 44. According to the passage, the industry is likely to be thought as ________.

A. a danger to the environment.

B. the only source of pollution.

C. the utmost harmful activity.

D. a threat to human health.

Question 45. The word “it” refers to ________.

A. the remaining waste

B. a danger

C. the environment

D. the threat of the remaining waste

Question 46. Which of the followings affect an ecosystem as the whole?

A. surface water contaminatin

B. groundwater contamination

C. soil contamination

D. air contamination

Question 47. Which of the followings supports healthy ecosystems?

A. lower food chain organisms

B. animals

C. water-based organisms

D. wetlands

Question 48. Which of the followings is NOT badly affected by contaminated groundwater?

A. human

B. plants

C. rocks

D. animals

Question 49. Which of the followings is the flow of water from the ground to surface?

A. streams

B. ponds

C. rivers

D. springs

Question 50. Which of the followings has the closest in meaning to “absorbed” ?

A. consumed

B. taken in

C. swallowed

D. piled up

Đáp án

1B 2D 3C 4C 5B
6D 7B 8C 9A 10C
11B 12B 13D 14A 15B
16B 17A 18D 19A 20D
21C 22C 23D 24A 25D
26D 27A 28C 29D 30C
31D 32A 33B 34C 35A
36A 37B 38A 39D 40C
41B 42C 43C 44D 45D
46A 47A 48C 49D 50B

 

Bài giải này có hữu ích với bạn không?

Bấm vào một ngôi sao để đánh giá!

Đánh giá trung bình 5 / 5. Số lượt đánh giá: 1023

Chưa có ai đánh giá! Hãy là người đầu tiên đánh giá bài này.

Tài liệu trên trang là MIỄN PHÍ, các bạn vui lòng KHÔNG trả phí dưới BẤT KỲ hình thức nào!

Print Friendly, PDF & Email